Vi tillhör möbelmästarna men kommer även att ha våra egna produkter .
Så vi kommer att använda 2 hemsidor. 
Produkter som ingår i möbelmästarna kommer ligga på deras sida
​​​​​​​https://www.mobelmastarna.se/
​​​​​​​
Öppettider
​​​​Måndag - Fredag 10.00-18.00
​​​​​​​Lördagar 10.00-13.00
Söndagar stängt


Längst ner på möbelmästarnas sida så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna och kampanjerna från Möbelmästarnas butiker.

Butikens historia

AB Krylbo möbler och bosättningsaffär startade 1950 då Gunnar Emanuelsson, Kjells far förvärvade affären Kihlströms eftr. Av Kalle Åström. Butiken var då belägen i korsningen Järnvägsgatan/Mejerigatan. Då hade butiken även egen tapetserarverkstad och egen madrass tillverkning. Leveranser skedde på den tiden med moped med tillhörande påhängsvagn.

​​​​​​​Lastbil införskaffades under 60-talet vilket underlättade transporterna avsevärt.

Under 1970 talet flyttade verksamheten till Oppgårdsvägen 2, vilket tidigare inhyste Gamla järnhandeln i Krylbo. Där fanns även en konfektionsfabrik på övervåningarna.

1979 byggdes affären ut till nuvarande storlek och form, på den tiden var vi medlemmar i Europa möbler.Numera är vi en fristående butik med ett breddat sortiment på både varor och leverantörer.

1982 övertog Kjell Emanuelsson verksamheten.

Sedan 1989 bedrivs handeln i våra egna lokaler.

2017 övertog Kjells son Jonas Emanuelsson verksamheten och bedriver den med samma måtto: Möbler av god kvalite ́till bästa pris och till nöjdast kunder.